Sporringse Kwis Zomer Editie

Sporringse Kwis Zomer Editie

Dit jaar komt de Sporringse Kwis voor het eerst met een zomer editie. Op zaterdag 29 juni zal deze eerste zomereditie plaats vinden.

Maar waarom een zomereditie? In de afgelopen jaren zijn er in navolging van Spoordonk, in alle ver omliggende dorpen, dezelfde dorpsquizen georganiseerd. De makers van de Sporringse Kwis vonden daarom dat na 7 succesvolle edities van de Kwis het tijd werd voor een verandering. Weer iets unieks met een andere beleving. Quizzen in de namiddag met daarna de mogelijkheid om gezamenlijk lekker te eten, waarna op dezelfde avond en locatie een gezellige feestavond volgt met de kwisuitslag!

Op zaterdag 29 juni wordt er om 2 uur gestart met de Kwis. Net als voorgaande jaren moet u het kwisboek weer op komen halen, maar dit keer krijgt u een 14-tal simpele en moeilijke doe-opdrachten mee en 20 vragen uit diverse categorieën. Verschillende van die doe-opdrachten zullen plaatsvinden op het kerkplein. Om 3, 4 en 5 uur krijgt u telkens opnieuw 20 nieuwe vragen. Ieder uur moeten er dan ook 20 vragen ingeleverd worden. Door deze opzet zal er hopelijk minder hectiek zijn dan in de voorgaande jaren. Ook kan iedereen alle vragen zien. Een gevolg van deze meer relaxte opzet is ook dat uw groep niet meer zo groot hoeft te zijn. Met groepen van 10 tot 15 personen moet u al heel goed uit de voeten kunnen.

Uiterlijk 6 uur moet alles ingeleverd zijn. Direct na het inleveren van de laatste vragen en antwoorden volgt er bij “De Stapperij” een grote spectaculaire geheime opdracht. Wij als organisatie zijn dan al aan de gang met het nakijken van de Kwis. De deelnemers kunnen dan met zijn allen bij “De Stapperij” hun belevingen met elkaar uit wisselen onder het genot van een hapje en een drankje. Er zullen hiervoor verschillende soorten Street food klaar staan en ook voor muziek en gezelligheid wordt gezorgd. Rond de klok van 9 uur zal de organisatie overgaan tot de uitslag van de Kwis, waarna het feest vrolijk verder zal gaan.

Al met al beloofd het weer een mooi evenement te worden dat u niet mag missen. Schrijft u in of u met een grote of kleine groep bent. Inschrijven kunt u via de site www.sporringsekwis.nl tot 20 juni. Hopelijk zien we u met grote getale op 29 juni.


Reageren is niet mogelijk.