De spanning stijgt

De spanning stijgt

Beste Kwissers,

Wat hebben jullie weer enorm je best gedaan afgelopen vrijdag!
Het mocht dan wel vriezen maar in de gemiddelde woonkamer waren zeer tropische temperaturen gemeten. Wat was het weer zwoegen en zweten geblazen met het zoeken naar het recept van de Sporre Borrel, het maken van een carnavalspak, flessen tellen en de Geheime opdracht waar we flink gelachen hebben om Tonprater Truus.

Ook de Kwismasters hebben weer flink hun best gedaan om alle boeken na te kijken en wa denkte…. ook dit jaar is dat weer gelukt! Zou de Hamvraag zich weer hebben herpakt? Zou ´t Ploegske de titel weten te verdedigen? Offf… zou het dit jaar toch een ander team gelukt zijn?
Vrijdag gaan we de uitslag met jullie delen en weten we wie de winnaar wordt van de Sporringse Kwis 2016!Feestavond (92)

feestavond2015-65

Carnavalsbal!

De Sporringse Kwis stond dit jaar gedeeltelijk in het thema van Carnaval.  De Kwis vond niet alleen plaats op de 11e van de 11e, ook hadden we een Carnavals categorie, er moest een carnavalspak geknutseld worden en was de Geheime opdracht ook in Carnavalssferen. A.s. vrijdag zal dan ook een geweldig Carnavalsba

l worden! Trek je carnavalspak aan en zorg dat je om 20.30 bij de Stapperij bent om samen met heul Sporring een feestje te bouwen. De mooist verklede op deze avond zal beloond worden.

optocht

Carnavalsmodeshow!!!!

Bij de categorie de ´11e van de 11e´ hebben jullie een carnavalspak moeten maken. Dit kostuum dient één persoon van je team vrijdag aan te trekken en te showen tijdens de heuse ´Carnavalsmodeshow´ waarbij je wordt beoordeeld door een echte jury. Zorg ervoor dat jullie model om 20.30 uur aanwezig is bij de Stapperij (zaal Kabinet). De jury zal daar jullie gemaakte kostuums beoordelen. Om 21.00 uur zal de Carnavalsmodeshow plaatsvinden in de zaal waarbij alle teams jullie creaties kunen bewonderen. Wees alstublieft op tijd zodat ook de kleine kwissers hierbij aanwezig kunnen zijn.
Je hebt dus nog 3 dagen om je kostuum tot in de puntjes af te werken. Het team met het mooist gemaakt kostuum wint een overheerlijke prijs.

carnavalsbal


Reageren is niet mogelijk.